Mijn weblog

i?m thinking about the lions tonight

Claire
01/04/2006 | 20:42 uur
in de categorie De wereld volgens

 


Ik wil even iets zeggen over Paul de Leeuw.
Paul de Leeuw was een tijdje uit mijn beeld.
Ik weet niet of ie uit ieders beeld was, maar ik vond hem goon even niet zo leuk. Na De Schreeuw van De Leeuw, dus een jaar of tien, haakte ik volkomen af.

Maar sinds een maand of wat kijk ik weer naar Paul. Sterker, ik stem speciaal of hem af. Want hij maakt leuke grapjes. Ik hou van leuke grapjes. Ik moet dan in mijn eentje op de bank heel hardop lachen.
Leuke gasten heeft ie ook. Die dan soms ook weer leuke grapjes maken. Of zich een beetje schamen en dan rood worden. Vind ik ook leuk. Moet ik ook lachen.

Volgens mij ga ik binnenkort es iets doen wat echt geheel tegen mijn principes is. Ik denk dat ik mij aan ga melden om een keer bij Paul zn sjoo te kijken in het echt. Zonder dat ik weet dat er iets extra leuks komt ofzo. Echt alleen puur voor Paul en zijn grapjes.
Dus dat ik dan soort klapvee ben.

Jeemig.
Schreef ik dat hardop?
Nou ja.
Voor alles is een eerste keer.

Reacties op i?m thinking about the lions tonight

claverklaring 01/04/2006 | 20:49 uur
Dite Straits - Lions
 
esther 02/04/2006 | 20:52 uur
Sja, zo las ik helemaal per ongeluk bij de kapper/dokter een Margriet waarvan hij gasthoofdredacteur was. Wat een goeie man, gewoon. Hij zit weer helemaal in mijn systeem nu.
 
Steen 03/04/2006 | 00:15 uur
Dat Baantjer-toneelstuk was hie-laaaaa-ries, gisteravond! :)
 
Plaats jouw reactie